Melcior, Gaspar i Baltasar porten la seva màgia a Mira-sol, la Floresta i les Planes

Els districtes també han celebrat les seves cavalcades reials


  • Comparteix:

Els Reis Mags de l'Orient arriben a tot arreu: a Sant Cugat, a Valldoreix i, també, als districtes. La Floresta, Mira-sol i les Planes també han celebrat les seves pròpies cavalcades i han rebut amb tots els honors els reis Melcior, Gaspar i Baltasar.

A la Floresta han arribat des del cel, gràcies a l'ascensor 'màgic' de l'estació dels FGC. Desenes de persones han esperat els reis, que després han recorregut el districte amb les seves carrosses, tot repartint caramels i repassant la llista perquè cap infant es quedi aquesta nit sense el seu regal. Com és habitual, han arribat amb tren dos Reis i una Reina Maga i han creuat la plaça de Miquel Ros per pujar a les seves carrosses i iniciar el recorregut, que ha acabat al Casino, passant pel Pont del Diable.



També a Collserola, el veïnat de les Planes ha rebut Ses Majestats davant del casal del districte. Allà, els tres reis han saludat el veïnat i han pujat als seus cavalls per recórrer les pendents dels carrers planencs, seguits d'una multitud animada i amb ganes de recollir llaminadures. Les famílies han fet la caminada amb llums, torxes i bosses per guardar els caramels que els Reis d'Orient i els patges han anat repartint durant el recorregut circular, que ha iniciat i finalitzat a la mateixa plaça del Coll de la Creu d'en Blau.



A Mira-sol, la màgia dels Reis de l'Orient també s'ha fet notar. Melcior, Gaspar i Baltasar han rebut l'escalf del barri, al qual han arribat en tren. Allà els ha rebut una munió de mirasolencs en un escenari amb la Mira i el Sol, els conductors de l'acte de benvinguda. Tot seguit, han pujat a les respectives carrosses i recorregut el camí de Sant Cugat al Papiol repartint caramels, fins arribar al Casal, on han recollit les cartes d'última hora. Al final del trajecte el veïnat ha pogut gaudir de xocolata calenta.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.