Les obres del complex aquàtic de Mira-sol començaran al març

Els treballs duraran 20 mesos i compten amb un pressupost de 6,3 milions d'euros


  • Comparteix:

Imatge del projecte del Complex Aquàtic de Mira-sol / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge del projecte del Complex Aquàtic de Mira-sol / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les obres de construcció del complex aquàtic de Mira-sol començaran al març i duraran uns 20 mesos. Ho ha confirmat aquest dimarts l'alcaldessa, Mireia Ingla, en una trobada amb els mitjans de comunicació. Els treballs estan pressupostats en 6,3 milions d'euros i estan adjudicats en tres lots: el primer (5 milions) l'ha guanyat Isidre Archs SL i es cuidarà de l'edificació; el segon (904.130 euros) se l'ha endut Gestión Integral de Instalaciones SL, que es farà càrrec de les intal·lacions generals; el tercer lot, referent a l'equipament, ha quedat desert, però es podrà executar més endavant.

El futur complex de Mira-sol, una reivindicació històrica del districte, es construirà en un terreny de 28.000 metres quadrats al costat de l'institut-escola Catalunya, on s'aixecarà un edifici baix de tres nivells amb piscina, sala de fitnes i altres serveis esportius. En total, seran 3.900 metres quadrats de superfície construïda.

El nou equipament es desenvoluparà en dues fases. En una primera fase, es construirà tot l'edifici amb un pressupost de 6,3 milions d'euros. En una segona, prevista inicialment amb 947.000 euros, s'acabaran d'adequar l'espai de bar i la sala de fitnes, així com uns vestidors. Tot plegat dota el projecte en gairebé 7,3 milions d'euros, tot i que la intenció és que les dues fases es puguin avançar en paral·lel per tenir tot l'equipament a punt.

Es tracta del mateix projecte arquitectònic que va adjudicar el govern anterior -amb alguns ajustos-, després que la construcció del primer projecte quedés aturada pels problemes econòmics de les empreses encarregades. També s'ha fet revisió dels preus per assegurar que el pressupost s'ajusta i es presenten ofertes al concurs per a la construcció.

Aquesta és la història d'aquest equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.