El Nadal a Sant Cugat, en xifres

L'Envelat, el trenet i la Cavalcada són les activitats que han aplegat més persones en el primer Nadal sense restriccions


  • Comparteix:

Moment de l'aparició dels Reis d'Orient a la plaça d'Octavià / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Moment de l'aparició dels Reis d'Orient a la plaça d'Octavià / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El primer Nadal sense restriccions ha aplegat milers de persones en les més de 400 activitats que s'han celebrat a la ciutat. El programa, que s'ha allargat de l'1 de desembre al 8 de gener, ha estat elaborat per l'Ajuntament i ha comptat amb el suport d'una cinquantena d'entitats locals. L'Envelat de Nadal ha estat la proposta amb més afluència de públic, amb un total de 18.290 visitants. El trenet, amb 16.307 viatgers, i la Cavalcada de Reis, amb 15.000 assistents, han estat les següents activitats més concorregudes.

A aquestes tres activitats estrella, les segueixen de prop el Quinto de Nadal, amb 12.000 participants, el Campament Reial, amb 9.000 visitants, i el Parc Jove, que amb 6.689 persones usuàries s'ha consolidat com a proposta per al jovent de més de 12 anys.

Tot plegat ho ha donat a conèixer l'Ajuntament de Sant Cugat mitjançant una nota de premsa en la qual també ha destacat les 2.000 persones que va congregar l'Encesa de Llums i el miler de santcugatencs que va assistir a la presentació del Muxinach, el nou personatge que ha servit de fil conductor de les activitats reials.

Un programa sense festa de Cap d'Any

A la tertúlia política de Cugat Mèdia, 'El Gall del Monestir', d'aquest dimecres la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, va fer una valoració molt positiva del programa nadalenc d'enguany. Madrona va destacar algunes activitats tan arrelades com 'Pedra i Sang', i d'altres de noves, com la presentació del Muxinach, un personatge que, segons va explicar, "ha vingut per quedar-se".

Respecte a la festa de Cap d'Any, que aquest any no estava contemplada dins del programa d'activitats municipals. La tinenta d'alcaldia ha lamentat que no hagi estat possible i ha assegurat que "és feina pendent per l'any que ve".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.