La Mirada i les subvencions a les entitats, a la 'Tertúlia ciutadana de Sant Cugat'

Cugat Mèdia ha tornat a posar en marxa les tertúlies de ciutadans a la ràdio


  • Comparteix:

Víctor Alexandre, Montse Moral, Jordi Pascual, el presentador Albert Solé i Toni Samsó, a la tertúlia de dimarts / Foto: Cugat Mèdia

Víctor Alexandre, Montse Moral, Jordi Pascual, el presentador Albert Solé i Toni Samsó, a la tertúlia de dimarts / Foto: Cugat Mèdia

A la 'Tertúlia ciutadana de Sant Cugat' de Cugat Mèdia d'aquest dimarts hem parlat de la polèmica de la Mirada i també de com afecta els ciutadans el fet de tenir prorrogat el pressupost del 2023. En aquest sentit, els tertulians han destacat el seu efecte principal en les subvencions que reben les entitats. I al final de la tertúlia hem fet una pinzellada de la rua dels Tres Tombs d'aquest diumenge. Han participat en la tertúlia d'aquest dimarts en Jordi Pascual, periodista d''elCugatenc'; Montse Moral, farmacèutica; Toni Samsó, divulgador social; i Víctor Alexandre, escriptor i periodista.

ESCOLTA-HO

Aquesta ha sigut la primera tertúlia ciutadana de la nova etapa de la ràdio, en la qual hem recuperat les tertúlies matinals, a més del programa 'Esport en marxa' els dilluns.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.