Torna l'esperit del Bohèmia amb l'Afònic, un nou bar que s'ubicarà als cines

Jordi Portales obrirà aquest nou local que comptarà amb Mercè Muñoz i Cris Montes darrere la barra, posant la música i creant "bon rotllo"


  • Comparteix:

La Mercè, el Jordi i la Cris al local, en obres, de l'Afònic / Foto: Cugat Mèdia

La Mercè, el Jordi i la Cris al local, en obres, de l'Afònic / Foto: Cugat Mèdia

L'essència del Bohèmia tornarà a fer-se un lloc a la nit santcugatenca amb l'obertura de l'Afònic, un nou bar musical que s'ubicarà a la zona dels cinemes, concretament on hi havia el bar Clàssic. Jordi Portales està al capdavant d'aquest projecte que heretarà el karaoke i les cares més conegudes de l'antic Bohèmia. Mercè Muñoz en serà l'encarregada i Cris Montes farà els torns de cap de setmana. També comptaran amb gran part de la plantilla de l'antic Bohèmia. La previsió és que puguin obrir a l'abril.

El que tots tres busquen, sens dubte, és que l'Afònic sigui un lloc on tothom es trobi a gust i vulgui tornar-hi. "El bon rotllo i l'ambient familiar que hi havia al Bohèmia era, en gran part, gràcies a elles", comenta el Jordi. I és que, si una cosa està clara, és que tant a la Cris com a la Mercè els encanta treballar darrere la barra. "Fer que la gent s'ho passi bé és la millor feina del món. Te'n vas a casa realment satisfeta", assegura la Mercè. "Volem que la gent a l'Afònic s'hi senti com a casa, que sempre hi trobin un amic, que s'ho passin el millor possible", afegeix la Cris.

Un bar per quedar-se afònic

A l'Afònic no només s'hi anirà a escoltar música i a ballar, sinó que s'hi podrà cantar fins a quedar-se afònic. "Creiem que el nom representa bastant bé l'esperit de donar-ho tot que volem que tingui la gent quan vingui", explica el Jordi. Com que el local només compta amb una sala, el karaoke s'anirà intercalant amb la música, tot i que sí que hi haurà un escenari on "qualsevol podrà ser una estrella", comenten.

A més, periòdicament s'organitzaran 'talent shows', karaokes temàtics i concerts en directe. També es podran cantar alguns dels 'hits' dels grups santcugatencs. Tot plegat amb el millor so possible, ja que, el Jordi, tècnic de so professional, s'encarregarà de cuidar l'aspecte tècnic.




Mercè Alfonso

Les dues teníem clar que si teníem una oportunitat de tornar a fer les coses que féiem, de treballar juntes, de divertir-nos, de crear aquell ambient que et fan ganes d'anar a treballar cada dia, l'aprofitaríem.

Jordi Portales

Ens agradaria trencar la barrera d'anar a un bar i que tu diguis només "vaig a ballar", sinó que també siguis partícep, també vas a cantar, també vas a ser tu l'estrella, vas a pujar dalt d'un escenari i a donar-ho tot. D'aquí ve el nom del bar, 'Afònic'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.