La nevada de Sant Cugat no va més enllà de l'anècdota

La neu ha arribat a la Floresta, les Planes i Valldoreix, mentre que al centre ha estat aiguaneu amb algun floc


  • Comparteix:

La neu ha fet acte de presència com estava previst aquest dimarts a Sant Cugat. El municipi s'ha despertat amb neu a les cotes més altes de la ciutat, on les volves han caigut amb poca intensitat i ho han fet només en els districtes a més altura sobre el nivell del mar, les Planes i la Floresta. Un episodi que s'ha repetit durant el matí, fins i tot a Valldoreix i al centre del municipi, on entre l'aiguaneu s'ha vist algun floc. Aquest dilluns, el Servei Meteorològic de Catalunya ja va alertat de la possibilitat de neu en cotes d'entre els 200 i els 400 metres.

Així s'ha desenvolupat durant el matí l'episodi a les cotes més altes del municipi.



Contenidors amb sal als barris

L'Ajuntament de Sant Cugat ha informat a través de les xarxes socials que s'han repartit 27 contenidors als barris situats en cotes més altes. El veïnat pot utilitzar lliurement la sal per evitar que els accessos als domicilis quedin glaçats. El mateix Ajuntament s'encarrega de llançar la sal als accessos dels equipaments i per les vies amb més risc.

A banda d'aquesta mesura, des de Serveis Socials s'està fent seguiment de les persones sense llar i se'ls està oferint allotjament. A més, si un ciutadà veu una persona sense llar, pot trucar al 092. Creu Roja també fa seguiment de les persones més vulnerables davant les baixes temperatures.

La neu, en imatges

A través de les xarxes socials, veïns i veïnes de la Floresta i les Planes han compartit imatges de les primeres volves a la ciutat.



















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.