Un nou accident a l'encreuament de la carretera de Rubí amb l'avinguda dels Països Catalans

Una persona ha resultat ferida lleu en aquesta col·lisió entre dos vehicles


  • Comparteix:

Imatge de l'accident / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'accident / Foto: Cugat Mèdia

L'encreuament entre la carretera de Rubí i l'avinguda dels Països Catalans, a l'alçada de la Boehringer, ha registrat un nou accident aquest dimecres. Els fets han tingut lloc al matí, quan dos vehicles han col·lisionat en aquest punt. Segons han informat fonts municipals, un d'ells s'ha saltat l'stop per incorporar-se a l'avinguda dels Països Catalans i ha xocat amb l'altre vehicle que venia per la carretera de Rubí. Fruit de l'accident, ha resultat ferida lleu una de les persones implicades en l'incident. És com a mínim el tercer accident en el mateix punt en un mes.

Segons va explicar en el seu moment el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch; la intenció és remodelar la carretera de Rubí, de titularitat de la Generalitat, dins el projecte de desenvolupament del nou barri de Ca n'Ametller. A més, està previst construir un carril bici en aquesta via que connecta Sant Cugat i Rubí. De moment, ja s'han fet el tram de la rotonda de l'Hipòdrom i la connexió fins a la rotonda del Centre Comercial està aprovada i pendent d'execució.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.