Por entre els veïns d'un bloc de Promusa per amenaces i destrosses a l'edifici

L'Ajuntament ha reforçat la vigilància policial de la zona i assegura que està treballant per solucionar el "conflicte veïnal" amb mediació


  • Comparteix:

Imatge de l'entrada del bloc de pisos de Promusa de la plaça dels Rabassaires / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'entrada del bloc de pisos de Promusa de la plaça dels Rabassaires / Foto: Cugat Mèdia

La por i la inseguretat són habituals des de fa mesos entre els veïns i voltants d'un bloc de pisos de protecció oficial de Promusa de la plaça dels Rabassaires, a Volpelleres. Es deu a les destrosses i pintades que pateix l'immoble, i les discussions i amenaces que giren entorn d'una llogatera involucrada en un tema de drogues, segons alguns veïns. Els inquilins fa temps que es queixen de la situació que es viu, però aquesta setmana s'ha intensificat. Dijous una veïna es va plantar durant tot el dia davant l'Oficina Local d'Habitatge, i aquest divendres al matí, segons ha pogut saber Cugat Mèdia, alguns d'ells han tornat a acostar-s'hi per reiterar el seu malestar. Fonts municipals expliquen a aquest mitjà que des de diferents àmbits de l'Ajuntament (Promusa, Serveis Socials i Seguretat) estan treballant per solucionar aquest 'conflicte veïnal' de la millor manera possible, 'amb totes les eines del consistori', en especial la mediació social.

Fonts de la zona han explicat que aquesta circumstància repercuteix a tot el barri, incloent-hi els domicilis i els negocis propers. Cap dels veïns consultats per Cugat Mèdia, però, ha volgut fer declaracions per por a possibles represàlies.

El vidre trencat de l'entrada de l'immoble de la plaça dels Rabassaires

El vidre trencat de l'entrada de l'immoble de la plaça dels Rabassaires / Foto: Cugat Mèdia

Des de l'Ajuntament recorden que fa mesos que tenen constància dels problemes de convivència, que fa temps que hi treballen, però que no hi ha cap denúncia de cap veí a la policia fins ara. En canvi, el consistori sí que ha denunciat els danys causats a l'edifici (pintades a les parets i vidres trencats), que és propietat de Promusa. A més, les mateixes fonts municipals han explicat que el conflicte es pot resoldre aviat i que des de dijous hi haurà un reforç policial a la zona, "com sempre en casos similars".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.