Milloren els nivells de contaminació atmosfèrica per partícules en suspensió

S'ha desactivat l'avís preventiu posat en marxa dijous passat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

La conselleria d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha desactivat aquest dilluns l'avís preventiu per contaminació atmosfèrica pels nivells de partícules PM10. La millora de la situació ha permès desactivar els protocols, que es van posar en marxa dijous passats a tota la conurbació de Barcelona, on s'integra Sant Cugat.

La decisió l'ha pres la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, ja que els nivells de PM10 estan disminuint a totes les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA) i actualment ja no superen el valor límit diari de 50 µg/m³ en més d'una estació de la XVPCA. A més, la previsió dels models de dispersió de contaminants atmosfèrics indica que els nivells de PM10 ja no superaran el valor límit diari de 50 µg/m³ i la previsió meteorològica mostra que la dispersió atmosfèrica millorarà.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.