El Caballu Petit reobre aquest divendres a pocs metres de l'històric local

El bar de l'avinguda de Rius i Taulet va arribar a ser el més antic de Sant Cugat després de 68 anys obert


  • Comparteix:

El nou local del Caballu Petit està al costat de l'antic, que ara s'ha enderrocat / Foto: Cugat Mèdia

El nou local del Caballu Petit està al costat de l'antic, que ara s'ha enderrocat / Foto: Cugat Mèdia

El Caballu Petit torna a obrir aquest divendres després d'haver-se vist obligat a tancar el 24 de setembre passat per l'enderrocament de l'edifici. El propietari del bar, Gabriel Castanyé, es va veure obligat a tancar perquè no va arribar a un acord amb la família per l'herència, segons va explicar ell a Cugat Mèdia, per construir-hi habitatges nous. Després d'uns mesos d'incertesa per si aconseguia traspassar el negoci, Castanyé ha trobat un local a la mateixa avinguda de Rius i Taulet, al número 21, just al costat d'on estava situat el vell Caballu Petit, el local que havia ocupat el forn de pa Iaia Nita. El bar va arribar a ser el més antic de Sant Cugat amb 68 anys i ara torna a obrir per seguir formant part dels negocis emblemàtics de Sant Cugat amb una festa de reobertura divendres a partir de les 18 h. El bar començarà a funcionar amb normalitat a partir de dilluns ja amb horari habitual.

El nou local recupera els mobles, la barra i tota la decoració per mantenir l'essència de l'antic Caballu Petit. El bar obrirà aquest divendres a la tarda per oferir una estona amb la clientela habitual del bar i recordar la història d'aquest local emblemàtic de Sant Cugat.

L'antic local, que va tancar fa unes setmanes les portes, estava just al costat del nou

L'antic local, que va tancar fa unes setmanes les portes, estava just al costat del nou / Foto: Cugat Mèdia

El negoci va obrir el 1952, però no va ser fins al 1954 que es va convertir en un local de restauració. Tres generacions de la família han dirigit el negoci i sempre amb una clientela molt fidelitzada amb els esmorzars o per anar a veure el futbol a les tardes i els caps de setmana.

RECUPERA EL VÍDEO DEL DARRER DIA QUE VAN TENIR OBERT



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.