Adeu a la mascareta al transport públic

Continua sent obligatòria a centres i serveis sanitaris i a farmàcies


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

La mascareta ja no serà obligatòria al transport públic. El consell de ministres ha aprovat aquest dimarts la mesura, que entrarà en vigor una vegada es publiqui al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), previsiblement aquest dimecres. La mascareta, però continuarà essent obligatòria a centres i serveis sanitaris i a farmàcies, així com per als treballadors dels centres sociosanitaris, sempre i quan estiguin en contacte amb residents, i per als visitants quan estiguin en zones compartides.

L'eliminació de la mascareta afecta el metro, autobusos, taxis i trens. També òptiques, centres auditius i ortopèdies, on fins ara cal portar-la.

Tot i la millora de la situació que ha permès eliminar l'obligatorietat de la mascareta al transport públic, la ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha recomanat que la continuïn utilitzant aquelles persones que "presentin simptomatologia que sigui compatible amb alguna infecció respiratòria aguda", així com col·lectius "vulnerables".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.