El Suprem ratifica la condemna de 21 anys de presó per un home que va abusar de sis menors a Sant Cugat i Rubí

El tribunal ha desestimat el recurs de cassació que havia presentat el condemnat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Tribunal Suprem / Foto: ACN

Imatge d'arxiu del Tribunal Suprem / Foto: ACN

L'home acusat d'haver abusat sexualment de sis menors d'edat a Sant Cugat i Rubí entre 2013 i 2015 haurà de complir la condemna de 21 anys de presó que li va imposar l'Audiència de Barcelona la tardor de 2020. El Tribunal Suprem ha ratificat la sentència, després de desestimar el recurs de cassació que havia presentat la defensa, que al·legava defectes de forma en el procediment legal, rebutjats pel jutge.

Els fets es remunten a mitjans de la dècada passada. El condemnat (que actualment té 83 anys) abordava les víctimes en entorns com el parc de Ca n'Oriol de Rubí i, també, a parcs i jardins de Sant Cugat. L'agressor s'acostava a les víctimes amb el pretext de llegir el tarot. Un cop es guanyava la seva confiança, abusava d'elles després d'oferir quantitats de diners entre els 5 i els 10 euros o, fins i tot, de portar-les "a menjar una hamburguesa o comprar roba."

La condemna és per sis delictes de corrupció de menors (dos anys de presó per cadascun d'ells) i per delictes continuats d'abús sexual (que sumen 14 anys més). La sentència, però, declara "extingides" les penes presó que superin els 21 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.