Les obres d'urbanització de la connexió Sant Cugat-Rubí per sota l'AP7 començaran la segona quinzena de febrer

L'empresa GICSA serà l'encarregada de millorar la connexió entre els municipis i està previst que els treballs durin un any


  • Comparteix:

El pont per sota l'AP7 entre Rubí i Sant Cugat es reformarà pels vianants / Foto: Cugat Mèdia

El pont per sota l'AP7 entre Rubí i Sant Cugat es reformarà pels vianants / Foto: Cugat Mèdia

La urbanització de la connexió entre Sant Cugat i Rubí per sota de l'AP-7 començarà durant la segona quinzena de febrer i està previst que les obres durin un any, segons ha explicat l'Incasòl a través d'un comunicat. L'empresa GICSA, a qui se li ha adjudicat l'obra, disposarà d'un pressupost d'1,9 milions d'euros per a fer els treballs. La vianantització comptarà amb un passeig arbrat entre les dues rotondes (la de l'Eroski i la del Leroy Merlin) amb un carril bici segregat del pas dels vianants. La calçada estarà formada per dos carrils, un d'accés a la B-30 i un altre que connectarà les dues ciutats.

També hi haurà semàfors per als vianants per accedir a aquest passeig central, que estarà ben il·luminat, sobretot en la part més fosca per sota l'autopista.

Plànol de les obres entre la rotonda del Leroy Merlin i la de l'Eroski, per sota l'AP-7

Plànol de les obres entre la rotonda del Leroy Merlin i la de l'Eroski, per sota l'AP-7 / Foto: Incasòl

Aquesta obra permetrà millorar la connexió entre les dues rotondes, la de l'Eroski i la del Leroy Merlin, així com entre els municipis de Sant Cugat i Rubí.

Can Sant Joan, un sector en expansió

Amb la urbanització de la comunicació entre Sant Cugat i Rubí també s'aconseguirà connectar millor el sector de Can Sant Joan, no només pel trànsit rodat, sinó també pels vianants i les bicicletes.

Al sector PAE Can Sant Joan s'està duent a terme la segona fase d'urbanització de l'àmbit sud-est. L'obra consisteix en la construcció del vial paral·lel a la futura Interpolar, el desdoblament del ramal de sortida de la B30 direcció Tarragona, que connecta directament amb el sector Can Sant Joan, i la millora de l'entorn del Carrer Danubi, garantint l'accessibilitat i els serveis de totes les parcel·les del sector.

Aquestes obres es van adjudicar l'any passat a l'empresa Valiser i està dirigida per l'enginyeria SBS. El pressupost és de 3,4 milions d'euros i es preveu que s'acabin el mes d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.