Cugat Mèdia celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb un especial 'Connectats' amb públic en directe

El programa té lloc dimarts 14 de febrer de 16 a 18 h a la Casa de Cultura amb entrada lliure


  • Comparteix:

Especial 'Connectats' pel Dia Mundial de la Ràdio 2023

Especial 'Connectats' pel Dia Mundial de la Ràdio 2023

Cugat Mèdia es bolca un any més amb el Dia Mundial de la Ràdio, que se celebra el 13 de febrer. Ho farà amb un programa especial del 'Connectats' l'endemà, 14 de febrer, obert a la ciutadania. La cita arrencarà a la Casa de Cultura a les 16 h i fins a les 18 h, amb entrada lliure per poder gaudir de qualsevol de les seccions preparades per a l'ocasió. L'espai, conduït per Carme Reverte, comptarà amb el testimoni de tres periodistes dedicats al món de la ràdio: Elvira Altés, autora del llibre 'Dones a les ones'; Núria Ferré, presentadora i editora a Betevé, i Pere Mas, col·laborador de Rac1 i TV3.

El públic assistent podrà gaudir d'una tarda de ràdio amb continguts especials per a l'ocasió, concursos i moltes sorpreses més. Per assistir-hi de públic, només cal acostar-se a la Casa de Cultura (carrer de Castellví, 8) dimarts 14 de febrer de 16 a 18 h. L'entrada és lliure i s'hi pot estar l'estona que es vulgui.

El 'Connectats' és un programa de La Xarxa que es produeix i s'emet conjuntament a Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, el Prat de Llobregat, Badalona i Castellar del Vallès.

Tertúlia radiofònica

El mateix dimarts 14 de febrer, però al matí (9.15 h-10 h), la 'Tertúlia ciutadana de Sant Cugat' es transformarà en una tertúlia amb extreballadors i col·laboradors de Ràdio Sant Cugat per debatre sobre el passat, el present i el futur d'aquest mitjà de comunicació. Els convidats són Jofre Llombart, Marina Romero, Cèlia Cernadas i Ricard Vicente.

I el dimecres 15, al programa 'Entitats', vindran els Amics de la UNESCO Sant Cugat per parlar del Dia Mundial de la Ràdio, una data impulsada per aquesta entitat a tot el món, i la resta d'activitats que organitzen a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.