El Taller Jeroni de Moragas serà l'entitat banderera del Sant Medir d'enguany

La cooperativa celebra 50 anys de trajectòria amb tres activitats programades entre el 6 i el 19 de març


  • Comparteix:

Locutors del Taller Jeroni de Moragas, en una imatge d'arxiu / Foto: Taller Jeroni de Moragas

Locutors del Taller Jeroni de Moragas, en una imatge d'arxiu / Foto: Taller Jeroni de Moragas

L'entitat banderera d'aquest Sant Medir (3 de març) és el Taller Jeroni de Moragas, que enguany celebra 50 anys de trajectòria. La cooperativa ha programat tres actes per commemorar l'efemèride: una exposició fotogràfica al Claustre del Monestir durant dues setmanes, una festa amb les entitats de cultura popular santcugatenques i un acte institucional que comptarà amb la presència del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano.

Una celebració que des de l'entitats esperen amb moltes ganes i a la qual s'ha sumat "l'honor i privilegi" de ser els banders de Sant Medir, com ha destacat la presidenta del Taller Jeroni Moragas, Catherine Jane.

Exposició fotogràfica 'Taller Jeroni de Moragas, 50 anys, 50 fotos'

El claustre del Monestir acollirà aquesta mostra que s'inaugurarà el dilluns 6 de març a les 18:30 h. Es podrà visitar fins al 19 de març.

Acte commemoratiu popular

Diverses entitats de la cultura popular de Sant Cugat estan convidades a aquesta jornada festiva, que tindrà lloc el dissabte 11 de març a la plaça d'Octavià, a les 11:30 h. La cita s'aprofitarà per realitzar una activitat artística, i per celebrar que el Taller Jeroni de Moragas és l'entitat banderera de l'aplec de Sant Medir.

Acte institucional

El mateix dissabte 11 de març, però a les 13:30 h, tindrà lloc l'acte institucional que commemorarà l'aniversari de la cooperativa. L'acte comptarà amb l'assistència del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i de l'alcaldessa, Mireia Ingla, així com de diferents regidors de l'Ajuntament.

El Taller Jeroni de Moragas és una cooperativa de treball associat d'iniciativa social i sense afany de lucre que té la finalitat de promoure espais i eines a persones amb discapacitat intel·lectual, problemàtica derivada de la salut mental i el trastorn de l'espectre autista.







Catherine Jane

Des d'aquests inicis d'ocupació, avui dia, cinquanta anys més tard, donem feina i habitatge, fem projectes de lleure i hem atès a molta gent durant aquest temps. Crec que hem anat aprenent, juntament amb les persones que atenem, a evolucionar, i tenim moltes ganes de continuar fent aquesta tasca.

Catherine Jane

És important per nosaltres (ser els abanderats de Sant Medir), ja que volem que aquest aniversari sigui molt participatiu i molt comunitari. Poder participar en una festa tan rellevant per Sant Cugat per nosaltres ha sigut realment un privilegi i un honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.