Canvis a l'L4 davant les queixes veïnals pel nou traçat d'un sol sentit

L'Ajuntament dotarà la línia de més freqüència de pas i recomana agafar el bus de Molins per anar de l'estació a la plaça del Centre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'avinguda de la Verge de Montserrat de la Floresta, per on passa la lína L4 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'avinguda de la Verge de Montserrat de la Floresta, per on passa la lína L4 / Foto: Cugat Mèdia

La línia L4 d'autobús urbà, que passa per la Floresta i Valldoreix, experimentarà canvis a partir de l'1 de març, arran de les queixes de veïns pel nou traçat, d'un únic sentit. Fins al desembre passat, aquest autobús feia un recorregut en doble sentit, però a causa de les obres de millora de l'avinguda de la Verge de Montserrat, això va canviar. El president del consell de barri de la Floresta i segon tinent d'alcaldia, Marco Simarro, ha explicat a Cugat Mèdia que s'incrementarà la freqüència de pas i, a més, es farà coincidir amb les arribades i sortides escolars.

Tenint en compte que ara no hi ha sentit doble, per anar des de la zona de l'estació fins a la plaça del Centre cal fer un recorregut que passa per tota la Floresta i per Valldoreix. Simarro proposa al veïnat que vulgui fer aquest camí més ràpidament que agafi el bus de Molins (MB3), que fa parada davant del consultori veterinari, al carrer dels Pinyonaires.

Els canvis en el recorregut han provocat el malestar en una part del veïnat, que ha recollit un centenar de signatures amb què pretenien recuperar la parada de bus que hi havia a la cruïlla entre el carrer de Can Llobet i l'avinguda de la Verge de Montserrat. L'objectiu era facilitar l'accés dels usuaris al bus, per no haver de baixar Can Llobet o Verge de Montserrat. En tot cas, Simarro veu aquesta necessitat coberta amb la línia MB3.

Un dels impulsors de la recollida de firmes és l'activista Juan Merino, que ha explicat les dificultats que suposa per a molts veïns haver de recórrer la baixada de Can Llobet fins al carrer Margarit, o bé haver de pujar fins a Josep Playà. Merino ha lamentat que, quan es va presentar la millora de Verge de Montserrat, aquests canvis no es van posar sobre la taula: "La gent està molt enfadada", ha assegurat.

Amb els canvis, que es posen en marxa l'1 de març, hi haurà més expedicions de bus. Així, de dilluns de divendres el nombre d'expedicions passarà de 29 a 34; els dissabtes, de 15 a 17; i els diumenges, de 13 a 15.




Juan Merino

Ningú va dir res del transport i ens hem trobat que la gent està molt enfadada. I ens hem trobat que han eliminat la parada de davant de la Floresta.

Marco Simarro

Hi ha el bus de Molins, que para al costat de Miquel Ros i fa el recorregut immediat cap enrere. Entre la L4 i la MB3 es complementen aquestes necessitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.