Nous espais d'ombra a places i parcs de Sant Cugat

De moment s'han instal·lat sis pèrgoles als parcs de la Guineu, del Turó de Can Mates, a Can Vernet i la plaça de Lluís Millet


  • Comparteix:

Una de les pèrgoles instal·lades al parc de la Guineu de Volpelleres / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Una de les pèrgoles instal·lades al parc de la Guineu de Volpelleres / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els parcs del Turó de Can Mates, el de Can Vernet, el de la Guineu i la plaça de Lluís Millet ja compten amb pèrgoles per garantir espais d'ombra els dies més calorosos de l'any. Es tracta del projecte 'Espais d'ombra als parcs' sorgit dels pressupostos participatius de 2018-2019; la instal·lació s'ha adjudicat a l'empresa Microarquitectura, amb un pressupost de 180.086 euros. En les properes setmanes, s'iniciaran els treballs per instal·lar tres pèrgoles més: a Can Cabassa, a Coll Favà i al Parc Central.

Segons ha explicat el regidor de Participació, Oriol Sànchez, aquest és "un projecte de ciutat que s'ha elaborat conjuntament amb els proposants i que s'ha dut a terme amb la col·laboració estreta entre Participació i Serveis Urbans".

El regidor de Serveis Urbans, José Gallardo, per la seva banda, ha recordat que "la millor manera de protegir de la calor és l'arbrat natural", però que aquest "sempre s'ha de complementar amb les pèrgoles". Gallardo també ha explicat que s'han instal·lat pèrgoles de dos tipus: metàl·liques i de fusta.

El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha remarcat "el valor de la participació ciutadana" i ha assegurat que "cada vegada veiem que la gent participa més i té més idees".

Oriol Sànchez, Pere Soler i José Gallardo al parc de la Guineu

Oriol Sànchez, Pere Soler i José Gallardo al parc de la Guineu / Foto: Ajuntament




José Gallardo

La millor manera de protegir de la calor és l'arbrat natural, però s'ha de complementar amb aquestes pèrgoles. En tenim de metàl·liques i de fusta, i també n'hem col·locat a Can Mates, a la plaça Lluís Millet i al parc de Can Vernet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.