Quatre detinguts per robatoris a dos domicilis de Sant Cugat

Els fets van passar els dies 7 i 9 de febrer


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues parelles de lladres acusats d'haver comès dos robatoris a domicilis de Sant Cugat. En el primer cas, la policia va rebre l'avís d'un assalt a un habitatge, cap a les 19 h del 7 de febrer. Els Mossos i la Policia Local van trobar, poc després, dos homes de 46 i 35 anys que fugien, motiu pel qual els van perseguir i detenir. Els homes duien a sobre diversos estris utilitzats en robatoris. El segon robatori va tenir el 9 de febrer. Prop de les 5 h va saltar l'alarma d'un domicili on havien entrat dos lladres. A causa del soroll de l'alarma, van fugir sense endur-se res, però la policia els va trobar al cap de poca estona. Són dos joves de 22 i 23 anys que també portaven a sobre estris especialitzats per cometre robatoris.

Els quatre arrestats van quedar en llibertat després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Rubí.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.