El restaurant Rosetó, punt de connexió entre la formació i el món laboral

L'espai gastronòmic de l'Institut FP ha inaugurat aquest dimecres la primera fase de la remodelació


Temes relacionats

El restaurant El Rosetó, de la teoria a la pràctica per als alumnes de l'Institut FP Sant Cugat (25/abr/22)


  • Comparteix:

Els responsables polítics a la cuina del restaurant Rosetó / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els responsables polítics a la cuina del restaurant Rosetó / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El restaurant Rosetó, l'espai gastronòmic del grau de Cuina i Gastronomia de l'Institut FP Sant Cugat, ja disposa d'unes instal·lacions remodelades. Les obres de millora de l'espai ja han finalitzat la primera fase, impulsada per la Conselleria d'Educació amb un pressupost de 600.000 euros. Tot plegat serveix per materialitzar una formació professional 'connectada amb la realitat i amb el món laboral', en paraules del director de l'institut, Miquel Urrutia. Ho ha dit aquest dimecres en l'acte d'inauguració de la millora de l'espai, on ha assistit el conseller d'Educació, Josep González-Cambray.

Urrutia ha aprofitat la presència del responsable de la Conselleria per reclamar que la segona fase (que comptarà amb un pressupost d'entre 350.000 i 400.000 euros) es faci durant l'estiu, fora del període lectiu. Cambray ha entomat el repte i ha celebrat un espai on es fa "de l'ofici de cuinar un art". Ho ha dit basant-se en l'experiència, ja que abans de l'acte d'inauguració, ha pogut gaudir d'un menú degustació al restaurant.

També ha assistit a la trobada l'alcaldessa, Mireia Ingla, que ha refermat que l'ensenyament és una "aposta de govern" per a l'executiu local. "Els instituts i les escoles són les millors eines per generar igualtat d'oportunitat", ha dit Ingla. En aquest sentit, Cambray ha posat en valor la feina feta des de la Generalitat en aquest àmbit: "Aquesta és la legislatura de la FP", ha reivindicat.

L'acte ha comptat també amb la presència del primer tinent d'alcaldia, Pere Soler; de la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila; la regidora d'Educació, Pilar Gorina; i la directora dels Serveis Territorials d'Educació al Vallès Occidental, Maria Teresa Fons.


Josep González-Cambray

Aquesta és i serà la legislatura de la formació professional. No és un eslògan; són fets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.