Isabel González (Amics UNESCO): 'La pau només es pot construir amb el coneixement'

Cugat Mèdia ha parlat amb González amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio


  • Comparteix:

Isabel González, membre dels Amics de l'UNESCO de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Isabel González, membre dels Amics de l'UNESCO de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La UNESCO va decretar fa més d'una dècada que el 13 de febrer es commemorés el Dia Mundial de la Ràdio. Enguany, la celebració ha anat sota el lema 'Ràdio per la pau', per conscienciar sobre la importància d'aquest mitjà de comunicació per educar i mantenir la pau. Per tot plegat, Cugat Mèdia ha entrevistat la membre d'Amics de la Unesco Sant Cugat Isabel González, que ha reivindicat la ràdio com 'un mitjà universal que es pot escoltar fins en el poble més amagat de les muntanyes per explicar el que està passant al món'. González, a més, ha lligat aquest mitjà al coneixement, una condició indispensable per assolir la pau.

ESCOLTA-HO

Amics de la UNESCO és una organització que promou els ideals de l'organització per educar i promoure la cultura. Tots els dimecres a les 18 h organitzen xerrades i conferències a l'Arxiu Nacional de Catalunya i el primer dimecres de cada mes projecten una pel·lícula temàtica.


Isabel González

L'UNESCO el que vol és donar la consciència de que hem de preparar als joves i a tota la societat sobre la importància de la pau. La pau només es pot construir amb el coneixement. Per això, aquest any s'està parlant molt de la pau per conscienciar sobre el que hem de fer, formar-nos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.