Com funciona el servei de tren escolar d'FGC?

Des que es van posar en marxa les noves freqüències de trens, s'ha passat de reservar un tren sencer a reservar només dos cotxes


  • Comparteix:

Imatge de l'estació d'FGC de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'estació d'FGC de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) té un servei de tren escolar destinat a acompanyar els estudiants de fins a 16 anys des de casa seva fins a les escoles per on passa la línia. Tots els alumnes d'aquesta edat poden fer servir aquest servei, independentment de l'escola on vagin. L'objectiu és preservar la seguretat dels més petits durant el trajecte i, alhora, mantenir la comoditat de la resta d'usuaris.

El servei de tren escolar va posar-se en marxa el 2004, però des del 9 de desembre passat s'hi ha introduït un canvi important: quan les noves freqüències de trens d'FGC van entrar en funcionament, es va passar de reservar un tren sencer per als estudiants a reservar-los només dos cotxes del comboi.

D'aquesta manera, es pretenia augmentar capacitat per a la resta d'usuaris, però a la pràctica alguns es queixen de com van de plens els vagons adreçats als passatgers no-escolars. El servei de tren escolar s'ofereix amb quatre circulacions al matí i sis a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.