Gas Natural decideix ara canviar les canonades del carrer Valldoreix, després de l'explosió de La Lionesa


  • Comparteix:

La companyia no va considerar necessari modernitzar la xarxa quan es van aixecar els carrers per fer les obres de vianantització

La companyia no va considerar necessari modernitzar la xarxa quan es van aixecar els carrers per fer les obres de vianantització

Gas Natural ha començat a substituir les canonades antigues i insegures dels carrers Valldoreix i dels Pous, després de l'explosió de gas que es va produir fa una setmana a la pastisseria La Lionesa. Tot i que fa uns mesos, quan es van realitzar les obres de vianantització en aquesta zona, la companyia no va considerar necessari substituir les canalitzacions, l'incident del passat dijous ha posat en alerta els responsables de Gas Natural, que ara han decidit modernitzar el servei.

La fuita de gas i la posterior explosió que va patir dijous de la setmana passada la pastisseria La Lionesa, del carrer Valldoreix, ha provocat que la companyia Gas Natural hagi canviat d'opinió i hagi decidit, ara sí, substituir les canonades antigues i insegures en aquesta zona. Fa uns mesos, quan els carrers Valldoreix i dels Pous es van aixecar per fer les obres de vianantització, l'empresa no va considerar necessari fer els treballs de millora de les canalitzacions, en considerar que el seu estat era l'adient.

Ara, i després de l'incident de La Lionesa, Gas Natural sí considera necessari modernitzar, per raons de seguretat, algunes canonades. Concretament, els operaris de la companyia han treballat en els darrers dies en la substitució d'uns metres de canonada del carrer Valldoreix, justament en el tram afectat per la fuita i l'explosió de gas. En aquests moments, els treballadors procedeixen a col·locar el paviment que han hagut de treure per subtituir la canonada. Pel que fa al carrer dels Pous, s'aixecarà en els propers dies per efectuar els treballs de substitució de les canalitzacions, tot i que encara no hi ha una data concreta per l'inici de les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.