Creu Roja fa avui una crida extraordinària per donar sang per pal·liar les baixes reserves


  • Comparteix:

Creu Roja fa avui una campanya extraordinària de donació de sang a la seu local per fer front a les baixes reserves del banc de sang a tot Catalunya. Des de Creu Roja han fet una crida a tots els santcugatencs perquè col·laborin solidàriament en la campanya davant la greu situació actual.

Les baixes reserves del Banc de Sang han portat els responsables de Creu Roja a organitzar una col·lecta extraordinària per avui, des de dos quarts de 5 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre. Ho explica el sots-president de Creu Roja Sant Cugat-Rubí, Enric Martínez, que destaca la greu situació del banc i fa alhora una crida a la solidaritat dels santcugatencs.

Enric Martínez

El motiu és que les reserves del banc de sang estan sota mínims i des d'aquí faig una crida a la solidaritat dels ciutadans de Sant Cugat


Enric Martínez, a més, ha volgut recordar la necessitat de la mobilització de la societat per fer front al problema de les reserves de sang. Una sang cada vegada més necessària i que no és pot fabricar artificialment. Enric Martínez.

Enric Martínez

Donar sang és molt necessari perquè no la podem fabricar. I ara és molt important per fer front a les interencions quirúrgiques, als accidents i per tractar certes malalties


Martínez, ha incidit també, en el fet que la sang només es pot conservar de 30 a 45 dies com a màxim, el que dóna la idea de que les donacions són sempre necessàries. El sots-president de Creu Roja de Sant Cugat-Rubí, ha dit que els disposats a donar sang ho poden fer 3 o 4 vegades cada any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.