Les instal·lacions del programa 'La Granja', a Can Bell, impedeixen el pas d'un ramat de cabres


  • Comparteix:

Núria Bosch, de 73 anys, en portava 57 portant les cabres a pastorar per aquestes terres

Núria Bosch, de 73 anys, en portava 57 portant les cabres a pastorar per aquestes terres

Les instal·lacions del programa de televisió 'La Granja', a Can Bell, impedeixen que la santcugatenca Núria Bosch porti a pasturar el seu bestiar, després de 57 anys utilitzant aquests terrenys. Segons Núria Bosch, el propietari de la finca li ha prohibit ara el pas pels terrenys, tot i que la productora del programa veu amb bons ulls que el bestiar continuï pasturant per aquella zona.

Des de fa 57 anys, la veïna santcugatenca Núria Bosch porta a pasturar les seves cabres als terrenys on ara s'ubiquen les instal·lacions del programa de televisió 'La Granja', a Can Bell. Ara, però, i durant els propers 3 mesos que durarà el concurs, té prohibit per part del propietari de la finca el pas per aquests terrenys.

Aquesta decisió ha estat rebuda amb malestar per Núria Bosch, que assegura que ella viu del seu bestiar perquè amb la pensió que cobra no podria sobreviure. Segons la mateixa Núria Bosch, el propietari dels terrenys li ha proposat que canviï el lloc de pastura i fins i tot li ha prohibit el pas per la finca. Però aquesta alternativa suposaria que Bosch, de 73 anys, fes gairebé una hora més de camí amb les seves cabres per arribar a uns altres terrenys. L'escoltem.

Núria Bosch

Va dir que anés al torrent i donés la volta. Per arribar allà haig d'estar caminant una hora per després tornar, quan a la finca només trigo un quart d'hora.


Tot i això, Núria Bosch està agraïda als guardes de seguretat de la finca i a la mateixa productora del programa perquè en tot moment li han facilitat el pas.

A més, la veïna santucugatenca està molt preocupada perquè tem que un cop s'acabi el programa de televisió, el propietari es continuï negant a deixar-la passar pels seus terrenys.

Núria Bosch

Sé que quan acabi el programa em farà la vida impossible. Però com a mínim, si no em deixa pasturar, que em deixi passar per la finca, encara que hagi de caminar el doble.


Núria Bosch ha volgut destacar també el servei que fa el seu bestiar al pasturar, ja que neteja el bosc, col·labora a mantenir els camins i a evitar el risc d'incendis.

De la seva banda, el propietari dels terrenys on s'ubica el programa televisiu no ha volgut fer declaracions a aquesta emissora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.