L'exposició 'Lone' aterra a Sant Cugat de la mà de Xavier Rodés a la Galeria

Una producció pictòrica AMB una trentena d'olis de diferents formats realitzats sobre un suport de tela o fusta


  • Comparteix:

Imatge de l'exposició 'Lone' a la Galeria / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'exposició 'Lone' a la Galeria / Foto: Cugat Mèdia

Xavier Rodés ha exposat la seva obra 'Lone' aquest dissabte a la Galeria en una producció pictòrica on s'ha pogut veure una trentena d'olis de diferents formats realitzats sobre un suport de tela o fusta. Les imatges quietes i silencioses, d'arquitectura portuària i vehicles, especialment posant èmfasi en la llum. Una llum que genera atmosferes i escenes que s'hi troben en aquests llocs i que han animat a la imaginació i la reflexió del públic assistent. La mostra ha comptat amb vermut i música en directe a càrrec de Javi Abella i l'exposició s'hi podrà visitar fins al 15 d'abril d'enguany.

L'exposició ha barrejat obres antigues i noves de l'artista que han conformat una composició d’espais oberts i solitaris amb algun vehicle o component arquitectònic, en què se centra principalment en el paisatge contemporani i en la importància dels escenaris naturals on el protagonista és la petjada que l'ésser humà hi deixa en aquell espai.

L'enfocament de la composició, l'harmonia cromàtica i la seva particular i trencadora manera de copsar la llum han enlluernat al públic que han vist paisatges de les Illes Balears, Costa Brava, França, Estats Units i Itàlia creant imatges poètiques, íntimes i silencioses dels viatges de l'artista.

L'artista Xavier Rodés ha destacat el més important de la seva obra: "El meu paisatge sempre està basat en el protagonisme de la petjada humana, no de la figura humana que no acostuma a aparèixer, però sí de la petjada humana en forma d'arquitectura, vehicles. El que m'interessa molt és la llum com a representació fidel de l'instant i de la lluminositat per generar atmosferes i les escenes que hi trobo en aquests llocs".







Xavier Rodés

El meu paisatge sempre està basat en el protagonisme de la petjada humana, no de la figura humana que no acostuma a aparèixer, però sí de la petjada humana en forma d'arquitectura, vehicles. El que m'interessa molt és la llum com a representació fidel de l'instant i de la lluminositat per generar atmosferes i les escenes que hi trobo en aquests llocs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.