La cultura popular surt al carrer per celebrar els 50 anys del Taller de Jeroni de Moragas

L'aniversari també ha comptat amb un acte institucional i la inauguració d'una mostra fotogràfica, al Claustre


Temes relacionats

Albert Rubí (Jeroni de Moragas): 'L'ideal és que passem de la integració a la inclusió' ( 3/mar/23)


  • Comparteix:

El Taller de Jeroni de Moragas està de festa grossa amb la celebració del seu 50è aniversari. Un tast de diverses entitats de cultura popular de la ciutat, un mural col·lectiu basat en l'experiència de la cooperativa com a entitat banderera de Sant Medir, la inauguració d'una exposició fotogràfica i la visita del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, han configurat el programa de la festa, que ha tingut lloc aquest dissabte a Sant Cugat.

La plaça d'Octavià s'ha omplert amb les actuacions dels Geganters, els Caparrots, l'Entitat Sardanista, l'Escola de Música Tradicional, l'Esbart Sant Cugat, el Grup Mediterrània, els Diables i els Trabucaires. A més, els Castellers han fet un taller per aprendre a enfaixar-se.

Després d'aquesta celebració oberta a la ciutadania, la trobada s'ha traslladat al Claustre del Monestir, on han tingut lloc els parlaments de la presidenta de la cooperativa, Catherine Cope, l'alcaldessa, Mireia Ingla, el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i diversos usuaris del centre, entre d'altres. L'acte també ha servit per inaugurar l'exposició 'Taller Jeroni de Moragas, 50 anys, 50 fotos', que es pot visitar a la Llotgeta del Claustre.

La presidenta del Taller de Jeroni de Moragas s'ha mostrat molt satisfeta amb la resposta de la ciutadania en aquesta jornada de celebració. A més, també ha explicat que han tingut una "grata sorpresa" amb la resposta de les entitats a l'hora de participar en l'acte, cosa que els confirma l'arrelament a la ciutat de la cooperativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.