La Nit més Jove bat un nou rècord d'assistència en les activitats esportives

Un joc de rol, un taller de dansa contemporània i un altre de danses orientals, novetats de l'última Nit més jove

Societat

Publicat el 3/abr/05 per Victor Llopart

Els joves de Sant Cugat han pogut gaudir, un divendres més, de l'oferta alternativa d'oci de l'Ajuntament, i en aquesta ocasió les novetats han estat un joc de rol i tallers de dansa. Una vegada més, el cinema i sobretot les activitats esportives al Pavelló de la Rambla del Celler han estat les de més èxit.

Les dues activitats clàssiques de les Nits més Joves, el cinema i l'esport, han estat, un cop més, les que han aplegat un major nombre d'assistents. De fet, el torneig de futbol sala celebrat al Pavelló de la Rambla del Celler ha batut un nou rècord amb la participació de 17 equips i unes 150 persones. Un joc de rol i els tallers de 'jam' de dansa contemporània i danses orientals, preparats per l'Esbart Sant Cugat, van ser les novetats d'aquest divendres. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, ha fet una valoració positiva del desenvolupament d'aquesta Nit més Jove.

Toni Ramon

Va tornar a repetir l'èxit que va venint sent l'activitat esportiva i va reunir un rècord de 17 equips i unes 150 persones. La resta de tallers sempre són de més baixa assistència, i una altra de les apostes que va funcionar va ser la nit de rol

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per altra banda, Toni Ramon ha anunciat que s'està estudiant la possibilitat de donar una línia de continuïtat de les activitats programades per les Nits més Joves a partir del proper mes de setembre, i agafar, d'aquesta manera, una línia i fer activitats que es puguin anar repetint.