Les hamburgueses de Vicio arriben a Sant Cugat

Durant la primera setmana, han venut unes 150 hamburgueses al dia


  • Comparteix:

Local de Vicio al carrer de Francesc Macià / Foto: Cugat Mèdia

Local de Vicio al carrer de Francesc Macià / Foto: Cugat Mèdia

L'hamburgueseria Vicio ha obert el seu primer local a Sant Cugat, ubicat al passeig de Francesc Macià. L'establiment ofereix exclusivament servei per endur i a domicili a través d'aplicacions, amb cobertura també per a Valldoreix i Bellaterra. El restaurant ha aterrat al municipi amb força i expliquen que no s'esperaven aquesta allau de comandes, unes 150 hamburgueses al dia. El servei està disponible de 12 del migdia fins a la mitjanit.

És el segon local que Vicio obre al Vallès Occidental i el sisè a tota la demarcació de Barcelona. L'empresa barcelonina ha contractat 17 treballadors per a l'establiment de Sant Cugat, que s'uneixen a la plantilla de 350 empleats que ja operen a la cadena. Darrere de Vicio, hi ha el guanyador de l'edició del 2019 de MasterChef, Aleix Puig, qui va obrir l'hamburgueseria a principis del 2020.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.