Comença el procés per adjudicar el nou servei de recollida de residus

Les empreses interessades ja poden accedir a l'esborrany del plec de condicions


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del servei de recollida de residus urbans / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu del servei de recollida de residus urbans / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament ha fet públic l'esborrany del plec de condicions del nou contracte del servei de recollida de residus i neteja viària. Es tracta d'un pas que l'executiu ha fet per facilitar la recollida d'informació a les empreses interessades a presentar-s'hi. El plec definitiu es publicarà al llarg del segon trimestre de 2023 i serà llavors quan comenci el procés de licitació.

ESCOLTA-HO

En tot cas, l'inici de la licitació dependrà de la nova ordenança i de l'establiment del servei, tal com marca la llei de contractes. Des de l'Ajuntament ja s'ha establert una comissió tècnica per fer realitat aquests documents.

El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha explicat que amb el nou servei es pretén dimensionar la prestació al creixement que ha experimentat la ciutat.

Actualment el servei de recollida de residus es troba en situació de continuïtat forçosa, després d'haver exhaurit les dues pròrrogues. Està adjudicat a Valoriza, per un import de 6,4 milions d'euros anuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.