L'estació dels FGC a Sant Cugat es col·lapsa a causa d'un nou piquet dels vaguistes


  • Comparteix:

La protesta ha començat a dos quarts de 10 del matí a l'estació de La Floresta

La protesta ha començat a dos quarts de 10 del matí a l'estació de La Floresta

Centenars de santcugatencs s'han vist afectats aquest matí per una aturada del servei de Ferrocarrils a causa d'un nou piquet del sindicat independent de maquinistes SIMAF. Prop de 40 vaguistes han saltat a les vies, a l'alçada de l'estació de La Floresta, provocant la interrupció del servei entre Sarrià i Sant Cugat durant prop de dues hores. L'alcalde, Lluís Recoder, ha lamentat la 'ineficàcia' dels poders públics davant d'aquest tipus de protestes, que afecten un servei fonamental per a la nostra ciutat.

Aquest matí la línia del Vallès dels FGC, al seu pas entre Sarrià i Sant Cugat, ha patit una nova aturada a causa d'un piquet del sindicat independent de maquinistes SIMAF de la línia de Llobregat-Anoia dels FGC, que ha tallat la via durant quasi dues hores a l'estació de La Floresta.

Al lloc de la manifestació s'ha desplaçat una dotació de la policia estatal que no ha detingut a cap manifestant, que després de quasi dues hores de protesta s'han aixecat i han marxat. El portaveu del sindicat SIMAF, Joaquim Brugués, ha explicat els motius de la manifestació.

Joaquim Brugués

La manifestació ha sigut pacífica i ho fem per cridar l'atenció i perquè un tren que no està en l'ordre de servei de la Generalitat com a serveis mínims simplement que no circuli.


De la seva banda, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha lamentat la 'ineficàcia' dels poders públics davant d'aquestes accions, i ha qualificat d'inadmissible que un servei tan important per als ciutadans estigui inactiu durant tant de temps.

Lluís Recoder

És increïble que una línia tant important pugui estar aturada durant quasi dues hores per una manifestació. Lamento la ineficàcia dels poders públics i les forces policials.


Alguns usuaris dels Ferrocarrils que es trobaven a la parada de Sant Cugat han mostrat també el seu malestar davant aquesta nova aturada. Escoltem algunes de les seves opinions.

Usuaris dels FGC

És molt injust, hi hauria d'haver uns horaris mínims. Els drets dels treballadors acaben on comencen els dels usuaris. No ens han avisat de res i primer ens han dit una cosa i després una altra.


Recordem que aquesta és la vuitena jornada de vaga que el sindicat SIMAF realitza des del passat 7 de març, i que s'allargarà fins el proper 20 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.