Arriba 'L'hora dels joves': 'Les notícies de Sant Cugat fetes a la nostra manera'

El programa s'emetrà cada dos divendres i començarà amb una entrevista a l'historiador Jordi Sant Gisbert


  • Comparteix:

Els integrants de 'L'hora dels joves' / Foto: Cugat Mèdia

Els integrants de 'L'hora dels joves' / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia estrena un nou pòdcast. Els estudiants de quart d'ESO Genís i Martí (Leonardo), Pedro (La Farga) i Joan (Angeleta Ferrer) fan equip en aquest nou programa, que posarà en antena els 'molts punts de vista' que tenen sobre Sant Cugat. Genís Marcet ha explicat que serà un espai on hi haurà entrevistes, recomanacions i 'les notícies explicades a la nostra manera'. El programa s'emetrà cada 15 dies, els divendres a les 20 h, i es reemetrà els diumenges a les 19 h; per descomptat, es podrà recuperar en format pòdcast.

La llavor d'aquesta iniciativa es troba en el pòdcast que Cugat Mèdia va enregistrar amb joves de la ciutat amb motiu de la programació del Nadal passat. Ara, a alguns d'aquells integrants els ha picat el cuquet de la ràdio i s'endinsen en aquest projecte. "Ho fem tot nosaltres: l'escrivim nosaltres, el presentem nosaltres, també hi posem el tècnic de so", ha subratllat Marcet.

'L'hora dels joves' comença aquest divendres amb una entrevista a l'historiador especialitzat en Àfrica Jordi Sant Gisbert.


Genís Marcet

Tenim molts punts de vista de Sant Cugat. Portem les notícies fetes a la nostra manera, recomanacions, entrevistes... Ens han donat aquest espai i l'estem disfrutant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.