L'actor Jaume Pla serà el pregoner de la festa major


  • Comparteix:

L'actor Jaume Pla és el pregoner de la Festa Major d'enguany. El conegut 'Ferran' de 'El cor de la ciutat' serà l'encarregat, aquest vespre, de dedicar unes paraules a tots els sancugatencs que es reuneixin a la Plaça Barcelona. El conegut actor Jaume Pla serà el pregoner de la festa major d'enguany. Pla, resident a Sant Cugat des de fa 4 anys, està vinculat estretament amb diferents associacions de la ciutat i apareix a la sèrie 'El cor de la ciutat' de TV3.

Jaume Pla i Pladevall resideix fa 4 anys a la nostra ciutat. Amb una dilatada experiència teatral és, però, més conegut per la seva aparició a diferents sèries televisives com Estació d'Enllaç, Nissaga de Poder i Temps de Silenci. .

El polifacètic actor s'ha mostrat del tot satisfet per haver estat escollit pregoner de la Festa Major d'enguany. Pla no ha amagat però la seva sorpresa per aquesta elecció i ha assegurat que ara més que mai, se sent santcugatenc.

jaume pla



El pregoner d'enguany de la Festa Major és industrial especialitzat en màrqueting, professor d'ESADE i des de 1997 conseller de l'empresa de perfumeria italiana Deborah.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.