MútuaTerrassa se suma al projecte Recooperem

El centre hospitalari es compromet a lliurar cada dia feiner una setantena de racions de menjar


  • Comparteix:

Josep Rull, Antoni Abad, Ignasi Giménez i Núria Carrés / Foto: CCVO

Josep Rull, Antoni Abad, Ignasi Giménez i Núria Carrés / Foto: CCVO

L'Hospital Universitari Mútua Terrassa (HUMT) se suma al projecte de sostenibilitat alimentària Recooperem, impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVO). És el primer centre mèdic que se suma a la iniciativa. Amb l'acord, l'hospital de referència per a Sant Cugat es compromet a facilitar cada dia feiner 15 quilos d'excedent alimentari, que equivalen a 73 racions diàries; 18.250 racions cada any.

L'adhesió s'ha presentat aquest dimecres a l'HUMT, amb la presència del president de l'entitat, Antoni Abad; el president del CCVO, Ignasi Giménez; el director de Compromís Verd de Mútua Terrassa, Josep Rull; i la gerent del CCVO, Núria Carrés.

El projecte de sostenibilitat alimentària té per objectiu la prevenció de pèrdues i el malbaratament alimentari, la prevenció de residus, la cohesió social i la igualtat a la comarca del Vallès Occidental. Ara mateix, Recooperem compta amb 56 centres de producció actius: 50 escoles, quatre empreses i un hospital. També es compta amb la participació de 18 empreses de restauració i 13 entitats socials. Des de 2019 s'han recuperat 36.818 àpats i s'ha arribat a 1.503 famílies beneficiades.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.