Les mones, el dolç per excel·lència durant la Setmana Santa

Cugat Mèdia ha fet una ruta per trobar les millors mones de Sant Cugat


  • Comparteix:

Mones d'Efímera Chocolates / Foto: Cugat Mèdia

Mones d'Efímera Chocolates / Foto: Cugat Mèdia

Setmana Santa és una temporada de pastissos i mones. Les pastisseries i xocolateries santcugatenques ho tenen tot a punt per a aquesta tradició tan llaminera. Cugat Mèdia ha fet una ruta per descobrir els millors dolços de Setmana Santa del municipi.

Alguns dels locals on es podran comprar mones són el Petrixol del carrer de la Plana de l'Hospital, amb pastissos de tots els sabors i on també es trobaran mones de xocolata. També hem visitat la pastisseria Sàbat (abans de la polèmica amb la mona retirada de l'aparador), al carrer Santiago Rusiñol i a la rambla de Ribatallada, amb més de 70 anys de tradició, que sempre és una parada obligatòria a l'hora de comprar postres. I per no quedar-nos pel centre del municipi, hem anat fins a Mira-sol, a la pastisseria Verdi, a la plaça d'Ausiàs March, on a banda dels pastissos, crida l'atenció una mona de cub de Rubik que fins i tot es mou.

I és que les mones són el plat fort d'aquestes festes, tot i que són les postres. Algunes de les més espectaculars es troben al Dolç de Yann Duytsche, pastisseria inaugurada l'any 2006 al carrer de Josep Puig i Cadafalch. Entrar a la seva botiga és anar al paradís de la xocolata, però una de les que més destaca és la mona del gat amb botes d'almívar de llet.

També està la xocolateria La Palma, a la Rambla del Celler, amb innovadores figures de xocolata que segur agraden als més petits de la casa. Com també la Chocolat Factory, al carrer de Santa Maria, amb la seva especialitat de les mones de xocolata negra i sense sucre. Per acabar, està l'Efímera Chocolates, amb espectaculars figures. De les més destacades, la de la caputxeta vermella i d'un robot.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.