La Fiscalia demana 18 anys de presó contra l'extreballador del gimnàs municipal acusat de violar una menor

L'home es troba en presó provisional des de l'abril de 2021


Imatge d'arxiu del gimnàs municipal / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del gimnàs municipal / Foto: Cugat Mèdia

La Fiscalia demana 18 anys de presó contra un extreballador del gimnàs municipal de la Rambla del Celler per un delicte d'agressió sexual (sis anys de presó) i per un delicte d'agressió sexual amb penetració (12 anys de presó) a una menor de 16 anys d'edat. L'home era treballador de l'equipament, gestionat pel Col·lectiu Fitness SLU (Eurofitness), on es denuncia que van tenir lloc les dues agressions, durant la primavera de 2021. Llavors, l'acusat tenia 33 anys i la víctima en tenia 16. La noia va denunciar els fets i els Mossos d'Esquadra van detenir el treballador el 22 d'abril de 2021; des de llavors, es troba en presó provisional.

A banda de les penes de presó, el ministeri fiscal demana 10 anys de llibertat vigilada per cadascun dels delictes que atribueix a l'acusat. A banda, demana que se li prohibeixi acostar-se a la víctima, així com comunicar-se amb ella "per qualsevol mitjà".

La Fiscalia també implica l'empresa gestora de l'equipament municipal, Col·lectiu Fitness SLU, com a responsable civil subsidiari. L'escrit de fiscalia reclama a l'acusat i la companyia el pagament d'una indemnització de 10.000 euros a la víctima.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR