Árboles Amarillos fa gaudir a desenes de persones en un concert a la plaça de Barcelona

El grup de música inclusiu del Taller Jeroni de Moragas ha tocat aquest dissabte amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme

Imatge del concert d'Árboles Amarillos del Taller Jeroni Moragas a la Plaça de Barcelona / Foto: Albert Rubí

Societat

Publicat el 16/abr/23 per Marc Morales

El grup de música inclusiu Árboles Amarillos del Taller Jeroni de Moragas ha actuat aquest dissabte a la plaça de Barcelona amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme. El grup està format per diversos membres del Centre Ocupacional-Taller Jeroni de Moragas i persones adultes amb diversitat funcional intel·lectual, malaltia mental i trastorn de l'espectre autista (TEA). El concert ha comptat amb una desena de músics que han fet vibrar i gaudir al públic assistent. Han tocat diverses cançons pròpies com 'So Payaso' d'extrem dur, o 'El pas per tu', i també versions pop-rock de música catalana i espanyola com 'Déjame' dels secretos, de la cantant Alaska han fet dues versions 'Ni Tú Ni Nadie' i 'A quién le importa'.

Per l'associació el concert d'avui ha implicat donar visibilitat a la diversitat com poden ser grups de música i és una gran oportunitat per cohesionar diferents persones amb diferents estils, necessitats i talents. A més de donar una visió més realista a persones amb una diversitat funcional i fer veure a la societat que és un col·lectiu que no està tan llunyà "de les nostres realitats".

Rubén Gómez, coordinador del grup Árboles Amarillos, ha expressat la seva satisfacció amb el concert d'avui: "en l'àmbit personal és un dels millors concerts que hem fet. A nivell rítmic i instrumental podem estar molt contents. Hi ha una millora respecte a altres concerts i ens anem amb un gran sabor de boca".

Per acabar s'han pogut adquirir roses solidàries a través de la botiga en línia del Taller Jeroni de Moragas.




DECLARACIONS

Rubén Gómez

En l'àmbit personal és un dels millors concerts que hem fet. A nivell rítmic i instrumental podem estar molt contents. Hi ha una millora respecte a altres concerts i ens anem amb un gran sabor de boca.

Your browser doesn’t support HTML5 audio