La comunitat catòlica de Sant Cugat diu l'últim adéu al Papa amb una pregària al Monestir


  • Comparteix:

Mossèn Blai Blanquer destaca el contundent testimoniatge de fe de Joan Pau II

Mossèn Blai Blanquer destaca el contundent testimoniatge de fe de Joan Pau II

Centenars de santcugatencs han assistit aquest dimarts a la missa en record al Papa Joan Pau II, mort dissabte. L'església del Monestir s'ha omplert de fidels que volien retre un petit homenatge a Karol Wojtyla . El rector de la parròquia Sant Pere d'Octavià, Mossèn Blai Blanquer, acompanyat dels preveres i altres religiosos, ha destacat, en una pregària solemne, la contundència amb què Joan Pau II va propagar la fe catòlica arreu del món.

Joan Pau II va ser una gran persona que va assumir amb contundència l'ensenyament de la fe catòlica. Així és com han coincidit a valorar el Papa tant el rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer, com els santcugatencs que han assistit a la missa que s'ha ofert al Monestir aquest dimarts en record del pontífex.

L'església del Monestir ha aplegat prop de 500 persones que han volgut donar conjuntament un últim adéu al Papa Joan Pau II. Amb una missa solemne, els assistents han recordat la persona de Karol Wojtyla, a través de les paraules de Mossèn Blai Blanquer. El rector de la parròquia ha destacat, entre d'altres coses, la seva capacitat de lideratge.

Mossèn Blai Blanquer

És comprensible que un fora de sèrie com ha estat Carol, focalitzi l'atenció de tothom que estigui interessat pel rumb de la humanitat i de la fe cristiana.


Els fidels que han participat en aquest homenatge a la nostra ciutat també han volgut definir els 26 anys de papat del Pontífex. En aquest sentit, molts catòlics han destacat aspectes com el seu acostament als joves, la seva bondat i la tasca que ha realitzat a favor del diàleg interreligiós.

bateria fidels

Va ser una persona que va canviar el món i es va saber apropar als joves. Ha estat un líder molt important. Tenia una vessant humana molt destacable.


Recordem que aquest dijous la parròquia de Sant Cebrià de Valldoreix acollirà també una missa-funeral a les vuit del vespre en record del Papa Joan Pau II.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.