Obertes les preinscripcions per a les escoles bressol municipals

El Departament d'Educació de la Generalitat ha anunciat que el procediment de preinscripció es farà totalment de forma telemàtica


  • Comparteix:

Dues criatures d'una escola bressol municipal de Sant Cugat jugant al pati / Foto: Ajuntament

Dues criatures d'una escola bressol municipal de Sant Cugat jugant al pati / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament ha obert aquest dilluns les preinscripcions per a les escoles bressol municipals. Fins al 19 de maig, les famílies només poden presentar de manera telemàtica les seves sol·licituds a qualsevol dels vuit centres que hi ha a Sant Cugat i Valldoreix. En total l'oferta per al curs vinent és de 279 places, de les quals 49 estan reservades per a necessitats educatives específiques.

CONSULTA AQUÍ TOTES LES PLACES PER CENTRES

Per al curs 2023-2024 totes les escoles bressol municipals ofereixen places per als infants nascuts entre l'1 de gener del 2021 i el 31 de desembre de 2022. A més, també ofereixen places per als nascuts entre l'1 de gener i el 12 de maig de 2023 (grup de lactants) les escoles Cavall Fort, La Mimosa, Mare de Déu de Montserrat, Tricicle, El Niu i Valldoreix.

Preinscripció en línia pas a pas
El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que el procediment de preinscripció per al curs 2023-2024 es farà totalment de forma telemàtica.

Cal emplenar i presentar la sol·licitud en línia: formulari de sol·licitud. Es pot fer del 8 al 19 de maig de 2023, des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a Internet.

Caldrà aportar documentació acreditativa (consulteu Documentació: Què cal aportar).

Un cop enviada la sol·licitud de preinscripció l'escola la validarà i rebreu un correu electrònic de confirmació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.