Obertes les preinscripcions per a les escoles bressol municipals

El Departament d'Educació de la Generalitat ha anunciat que el procediment de preinscripció es farà totalment de forma telemàtica

Dues criatures d'una escola bressol municipal de Sant Cugat jugant al pati / Foto: Ajuntament

Societat

Publicat el 8/mai/23 per Mar Castro

L'Ajuntament ha obert aquest dilluns les preinscripcions per a les escoles bressol municipals. Fins al 19 de maig, les famílies només poden presentar de manera telemàtica les seves sol·licituds a qualsevol dels vuit centres que hi ha a Sant Cugat i Valldoreix. En total l'oferta per al curs vinent és de 279 places, de les quals 49 estan reservades per a necessitats educatives específiques.

CONSULTA AQUÍ TOTES LES PLACES PER CENTRES

Per al curs 2023-2024 totes les escoles bressol municipals ofereixen places per als infants nascuts entre l'1 de gener del 2021 i el 31 de desembre de 2022. A més, també ofereixen places per als nascuts entre l'1 de gener i el 12 de maig de 2023 (grup de lactants) les escoles Cavall Fort, La Mimosa, Mare de Déu de Montserrat, Tricicle, El Niu i Valldoreix.

Preinscripció en línia pas a pas
El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que el procediment de preinscripció per al curs 2023-2024 es farà totalment de forma telemàtica.

Cal emplenar i presentar la sol·licitud en línia: formulari de sol·licitud. Es pot fer del 8 al 19 de maig de 2023, des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a Internet.

Caldrà aportar documentació acreditativa (consulteu Documentació: Què cal aportar).

Un cop enviada la sol·licitud de preinscripció l'escola la validarà i rebreu un correu electrònic de confirmació.