Tartelettes porta una porció de França al centre de Sant Cugat

El nou local de menjar va obrir el 3 de maig a la cantonada del carrer de la Indústria amb el de l'Abat Armengol

El dia de la inauguració del local, es van acabar les existències gratuïtes per als clients / Foto: Tartelettes

Societat

Publicat el 8/mai/23 per César Martínez

Sant Cugat ja compta amb un establiment especialitzat en 'tartelettes': es diu, precisament, Tartalettes, i ha obert portes amb una proposta de productes frescs i de proximitat. Es tracta d'un comerç, ubicat a la cantonada del carrer de la Indústria amb el de l'Abat Armengol, impulsat per Maria Jazmín Collado i el seu marit, que fa un any que viuen a la ciutat. Ara han volgut portar les receptes tradicionals i fetes artesanalment d'aquest tipus de pastís salat francès. Tartelettes es va inaugurar el 3 de maig, amb una obertura que va superar les expectatives dels propietaris.

Aquest producte és originari de França, però allà, les tarteletes s'elaboren amb una mida més grossa. Collado ha explicat que fer-les en una grandària més petita ajuda a "poder menjar-les amb les mans" i, a més, a fer que siguin "pròpies de Sant Cugat".

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Tartelettes (@les_tartelettes_)



A hores d'ara, Tartelettes només disposa d'un servei a recollida al local situat al carrer Indústria. Tanmateix, Collado ha avançat que aviat disposaran de servei amb entrega a domicili a través de la plataforma Glovo.

El dia de la inauguració, Tartelettes va llençar una promoció on oferien gratuïtament 200 mostres dels seus productes. "Les expectatives es van superar i, gràcies al boca-orella, aquell dia vam haver d'ampliar la producció i vam vendre més unitats", ha celebrat Collado.


DECLARACIONS

Maria Jazmín

Receptes tradicionals, per menjar amb les mans, tot fet artesanal a la cuina que tenim al local. És un producte fresc i de proximitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio