Feely, una aplicació de cites per lligar amb els contactes de la teva agenda

L'aplicació, amb més d'un miler d'usuaris, està dirigida per la santcugatenca Mariona Figueras


Campanya de màrqueting de Feely App a alguns restaurants de Barcelona / Foto: cedida

Campanya de màrqueting de Feely App a alguns restaurants de Barcelona / Foto: cedida

Feely és una aplicació de cites que porta en actiu des del desembre i que permet lligar amb les persones que l'usuari té a l'agenda de contactes i que, per descomptat, també estiguin donades d'alta al servei. Es tracta d'un iniciativa amb segell santcugatenc, ja que la CEO, Mariona Figueras, és santcugatenca. En tot cas, l'aplicació respecta la privacitat de totes les parts: si no es produeix un interès mutu entre les dues persones, aquestes no es posen en contacte.

Figueras ha explicat a Cugat Mèdia que la idea va sorgir perquè es van adonar que "cap altra aplicació donava aquesta opció, i a més, a la resta d'aplicacions com Tinder estàs molt exposat". L'aplicació compta també amb un format que permet establir contacte amb persones que es troben a prop de l'usuari.

Actualment, Feely compta amb uns 1.500 usuaris i només funciona a la demarcació de Barcelona. Ara la companyia té en marxa una segona ronda de finançament per començar un pla d'expansió de cara a l'estiu a zones com les comarques de Girona. També es vol aprofitar per establir millores d'accessibilitat i afegir noves funcions.

Mariona Figueras

Si que ens adonàvem que Tinder estàs molt exposat i ens trobàvem a gent que deia "ostres jo no he tingut Tinder perquè quina mandra trobar-me al company de feina o a la secretària o al professor de l'escola". I aquí vam dir de fer una que sigui anònima fins que la persona decideixi que ja no ho sigui. Que seria quan li dono matx a algú i aquesta persona també m'ho dona a mi.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR