Obert el termini per sol·licitar ajuts per a les activitats d'estiu a infants i adolescents

El tràmit es pot fer del 26 de maig al 15 de juny a través de les Oficines d'Atenció Ciutadana o telemàticament des de la seu electrònica municipal


  • Comparteix:

Els ajuts van destinats a infants i adolescents nascuts entre el 2005 i 2019 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els ajuts van destinats a infants i adolescents nascuts entre el 2005 i 2019 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'Ajuntament ha obert el termini per sol·licitar els ajuts per subvencionar les activitats d'estiu a infants i adolescents. Aquests ajuts van destinats a infants i adolescents nascuts entre el 2005 i el 2019 que estiguin empadronats i resideixin a Sant Cugat. Es poden tramitar a través de les Oficines d'Atenció Ciutadana, amb cita prèvia, o telemàticament des de la seu electrònica municipal. L'objectiu d'aquesta iniciativa és afavorir la igualtat d'oportunitats i garantir la participació d'infants i adolescents a les activitats socioeducatives durant el període de vacances escolars. En total es destinaran 120.000 euros.

L'Ajuntament recomana fer el tràmit per via telemàtica i recorda que ofereix el Servei d'Acompanyament Digital per ajudar a fer aquests tràmits en línia a qui tingui dificultats. Es pot demanar trucant al telèfon 689 20 40 73.

Els criteris d'atorgament són els següents. Per a sol·licituds d'infants i adolescents que durant aquest curs tinguin atorgat un ajut de menjador, se'ls atorgarà un ajut únic de 100 euros. Per a infants i adolescents que es trobin en la mateixa situació, però que a més estiguin inclosos en un pla d'intervenció o de treball per risc d'exclusió social, se'ls atorgarà un ajut únic de 300 euros. Finalment, per a sol·licituds d'infants i adolescents que durant aquest curs no tinguin atorgat un ajut de menjador, hauran de presentar la documentació requerida a la convocatòria i complir els requisits econòmics establerts en aquesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.