UNESCO Valldoreix-Sant Cugat fa una tòmbola solidària aquest cap de setmana


  • Comparteix:

La tòmbola ha rifat prop de mil objectes

La tòmbola ha rifat prop de mil objectes

Aquest matí ha començat la tòmbola benèfica de l'associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, que s'allargarà fins demà. Entitats i persones individuals han aportat prop de mil regals, des d'un televisor o un ordinador, fins a objectes decoratius, per aquesta rifa, que destinarà els fons recaptats al projecte de la ciutat romanesa de Roman.

L'objectiu és recaptar uns 5.000 euros que falten per completar el projecte de construcció d'una escola, un dispensari i unes granges a una zona molt necessitada de Romania.
L'aclade Lluís Recoder s'ha afegit a la convocatòria, aportant uns obsequis oferts per l'Ajuntament, i ha fet una crida als santcugatencs a sumar-se a aquesta iniciativa:

Lluís Recoder

El projecte solidari que fan és molt important, i per això espero que molta gent passi per aquesta tòmbola i hi col·labori


La tómbola benèfica estarà oberta a la Casa de Cultura dissabte i diumenge, de 10 del matí a dos quarts de 3, i de 5 de la tarda a 8 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.