Els ecologistes insten el govern entrant a buscar 'un emplaçament alternatiu' per construir La Mirada

Junts per Sant Cugat s'ha posicionat a favor de buscar alternatives


  • Comparteix:

Una manifestació convocada per SOS Bosc de Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

Una manifestació convocada per SOS Bosc de Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

SOS Bosc Volpelleres, ADENC i WWF reclamen que l'equip de govern que es constitueixi a partir del 17 de juny es plantegi 'un emplaçament alternatiu del nou edifici de l'escola La Mirada'. En un comunicat, els ecologistes asseguren que volen 'evitar l'endarreriment de la seva construcció', però 'assegurant que la integritat del bosc i el seu valor ecològic no quedin afectats'. Junts per Sant Cugat, que ho té tot de cara per governar fins al 2027, defensava durant la campanya electoral la necessitat de buscar emplaçaments alternatius per a la construcció d'aquest centre.

Els col·lectius ecologistes proposen diversos espais on ubicar La Mirada: on es troben els mòduls actualment, a tocar de l'institut Leonardo o a la parcel·la de la Masia de Can Canyameres. Són tres ubicacions que ADENC i SOS Bosc Volpelleres ja han fet arribar al Jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona. Ho van fer amb un document, elaborat per un enginyer, que es va incorporar com a informe pericial en el ram de prova proposat en l'escrit de demanda presentat en el marc del contenciós interposat contra l'Ajuntament de Sant Cugat, mitjançant el qual s'impugna el 'Projecte de trasplantament d'arbrat i arbustos derivat de la implantació de la nova escola La Mirada al bosc de Volpelleres de Sant Cugat'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.