Més de mig miler de grups s'inscriuen en el 42è Concurs d'Arrossos de Festa Major

El nombre màxim de paelles serà de 225 i caldrà fer un sorteig per determinar els participants


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu / Foto: Cedida

El 42è Concurs d'Arrossos de Festa Major ha acumulat enguany prop de mig miler d'inscripcions. Un cop l'organització ha dut a terme un cribratge per detectar duplicitats i possibles anomalies, la xifra final ha estat de 480 grups participants. Tenint en compte aquesta dada, el 10 de juny, es prodecirà a fer el sorteig per distribuir els 225 participants màxims. Enguany, l'arrossada popular tindrà lloc a la zona del parc de Can Vernet.

Un cop finalitzar el sorteig, que organitzen els Amics dels Veterans i la Regalèssia, s'enviarà un correu amb instruccions als participants que, entre el 10 i el 13 de juny, hauran d'abonar 1 euro per persona inscrita per confirmar l'assistència.

El president i màxim responsable dels Amics dels Veterans i la Regalèssia, Joan Gómez, ha fet valdre el nombre d'inscripcions que, tot i que és una xifra menor, "continua posant de manifest que el Concurs d'Arrossos és una tradició que segueix molt present a Sant Cugat".

L'organització de la cita, una de les més multitudinàries de la festa grossa, facilitarà els ingredients bàsics: arròs, oli i aigua.




Joan Gómez

Estem molt satisfets amb el nombre d'inscrits. És una xifra que demostra que el Concurs d'Arrossos continua molt viu a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.