La Transformadora enceta un cicle d'activitats per abordar el consum i la mobilitat sostenibles

Diferents activitats, com tallers, ponències o debats, centraran les tres jornades que organitza la Comunalitat Urbana de Sant Cugat


  • Comparteix:

El cartell de l'edició d'enguany del

El cartell de l'edició d'enguany del "Collserola Transforma. Per un futur possible, un present transformador" / Foto: Comunitat Urbana Sant Cugat

L'agricultura ecològica, la mobilitat sostenible i el consum amb conscienciació són els eixos vertebradors del cicle d'activitats que ha organitzat la Transformadora de Collserola sota el nom 'Collserola Transforma. Per un futur possible, un present transformador'. El col·lectiu organitza diferents tallers a la ciutat per promoure alternatives sostenibles en l'alimentació i consum els dies 8, 16 i 22 de juny.

'L'agroecologia, una aposta de futur'

La primera jornada que organitza la Transformadora pretén promoure les alternatives sostenibles en l'alimentació i plantejarà la rellevància de la producció agrària local als assistents. En una taula rodona al Celler Cooperatiu aquest dijous a les 18 h, diferents experts i pagesos locals exposaran la seva visió sobre aquest tema. A més, per als més petits, membres d'Horta Alliberada han organitzat una activitat d'aprenentatge per construir horts locals.

'Moure's amb sentit'

La plaça d'Octavià serà l'epicentre de la segona jornada de l'associació el pròxim 16 de juny a les 18 h. Entitats santcugatenques com Bikelogic, l'Assamblea de la bici o el Taller Jeroni de Moragas promouran diferents activitats als veïns per conscienciar sobre la necessitat de la mobilitat sostenible.

'Consumir marcant diferències'

En la darrera jornada, que se celebrarà el 22 de juny a les 18 h a la Seu de La Transformadora, centrarà el debat en el consum responsable. Els ponents oferiran diferents alternatives per assegurar que aquesta pràctica vagi augmentant entre els santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.