Matí de retencions a l'AP7 a Sant Cugat en sentit Tarragona amb cues de fins a 15 km

Les carreteres catalanes registren incidències en diferents punts del país


  • Comparteix:

Imatge de la càmera de trànsit a l'AP7 a Sant Cugat / Foto: Twitter Trànsit

Imatge de la càmera de trànsit a l'AP7 a Sant Cugat / Foto: Twitter Trànsit

L'AP7 registra aquest matí fins a 15 quilòmetres de retencions entre Santa Perpètua de Mogoda i Sant Cugat en sentit Tarragona. A la mateixa via hi ha lentitud i aturades entre Castellbisbal i el Papiol i entre Cerdanyola i Barberà, en sentit contrari, és a dir, direcció Girona. També hi ha cua a la B-30 a Barberà en tots dos sentits.

D'altra banda, un home ha perdut la vida aquesta matinada després de patir un sinistre mortal a l'AP-7 a Llinars del Vallès, segons el Servei Català de Trànsit. Els fets han tingut lloc a les 03.21 h al punt quilomètric 117 de la via. Per causes que encara s'estan investigant, una motocicleta i dos turismes han patit un accident i com a conseqüència del succés el motorista ha perdut la vida. Dos ocupants d'un dels cotxes implicats han resultat ferits lleus i han estat traslladats a l'Hospital de Granollers. S'han activat tres patrulles dels Mossos i dues dotacions dels Bombers, que han fet tasques d'extinció de la motocicleta que s'ha incendiat. També hi han intervingut dues unitats Sistema d'Emergències Mèdiques.

Les complicacions viàries per aquest accident s'han allargat fins al matí i no s'ha pogut normalitzar el trànsit en aquesta via fins les 9 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.