CGT alerta que la prefectura de la DGT de Sabadell podria tancar durant l'estiu per manca de personal

Apunta que només hi hauria dues persones per atendre el públic i gestionar els exàmens teòrics del carnet de conduir


  • Comparteix:

Imatge de la prefactura de Sabadell / Foto: Google Street

Imatge de la prefactura de Sabadell / Foto: Google Street

La CGT ha alertat que la prefectura de la DGT de Sabadell, que dona servei a Sant Cugat, podria veure's obligada a tancar durant l'estiu per manca de personal. En un comunicat, el sindicat ha explicat que la plantilla d'aquesta oficina, inicialment de 58 persones, s'ha anat reduint de forma progressiva fins arribar a 'una situació límit' en què hi ha un 50% de places vacants. Ha revelat que la previsió és que durant l'estiu només hi hagi una persona per atendre el públic i dur a terme tots els tràmits, i una altra per fer front als exàmens teòrics del carnet de conduir. Aquesta situació, podria suposar la suspensió de les proves i la clausura del servei fins el mes de setembre.

Per altra banda, CGT ha indicat que l'oficina de Barcelona, també es troba en un punt preocupant, ja que ha assegurat que la plantilla, integrada per 263 empleats, s'ha reduït un 30%.

El sindicat ha revelat que la situació podria afectar més de cinc milions d'usuaris, dos dels quals a Sabadell, no només de la província de Barcelona, sinó també de Girona, Tarragona i Lleida, ja que en aquestes zones del territori les prefectures de Trànsit també estan col·lapsades. "Els ciutadans acaben intentant agafar cita prèvia allà on poden", ha assegurat CGT.

Les reduccions de personal estan relacionades amb les jubilacions que han tingut lloc en els darrers anys, els trasllats a altres organismes de l'administració, els concursos de trasllat i la no incorporació de nou personal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.