Sant Cugat celebra la festa del comerç local en una nova edició de la Nit en Blanc

La cita arriba aquest dissabte amb la tradicional jornada en què les botigues estaran obertes fins a la mitjanit


  • Comparteix:

La cita vesteix de blanc els carrers de la ciutat / Foto: Sant Cugat Comerç

La cita vesteix de blanc els carrers de la ciutat / Foto: Sant Cugat Comerç

Sant Cugat es vestirà de blanc aquest dissabte en la desena edició de la Nit en Blanc, la festa del comerç local de la ciutat. Des de 17 h i fins a la mitjanit, les botigues estaran obertes i se celebraran diferents activitats i esdeveniments. Així, els carrers s'ompliran de paradetes, promocions, actuacions musicals, degustacions de menjar i beure i tota mena d'espectacles. L'esdeveniment, organitzat per Sant Cugat Comerç, comptarà amb la participació d'una seixantena de comerços associats.

Com és habitual, els organitzadors de la cita recomanen portar la targeta Sant Cugat a la Butxaca per poder gaudir d'avantatges. També animen a anar vestits de blanc durant la jornada.

L'apunt solidari de la festa anirà a compte de l'associació Polseres Candela, que posarà a la venda les seves polseres per recaptar diners per a la investigació contra el càncer infantil i juvenil.

Actuacions de música i dansa

La Nit en Blanc comptarà amb set espais on els assistents podran gaudir de diferents propostes de música i dansa. Hip-hop, country i havaneres són alguns dels estils que se sentiran. Els escenaris estaran ubicats a la plaça de Can Quitèria, al carrer de Valldoreix, a la plaça d'Octavià, a la plaça de Sant Pere, a la plaça dels Quatre Cantons, a la plaça de Barcelona i a la plaça de Doctor Galtés.

Per altra banda, les degustacions tindran lloc a la plaça d'Octavià, concretament a La Taqueria i a Cap a Casa, i a la plaça de Sant Pere, amb la participació de La Carn de Casa.

A més, a les 10 h, s'oferirà una ruta guiada pels restaurants, bars i comerços més emblemàtics de la ciutat. L'activitat, que és gratuïta, començarà a l'Oficina de Turisme, a la plaça d'Octavià. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a museus@santcugat.cat o al telèfon 93 675 99 51.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.