Una cinquantena de santcugatencs camina pel Parkinson a Cerdanyola


  • Comparteix:

La segona Caminada Popular pel Parkinson s'ha fet enguany a Cerdanyola i ha reunit unes 250 persones

La segona Caminada Popular pel Parkinson s'ha fet enguany a Cerdanyola i ha reunit unes 250 persones

Uns 50 santcugatencs han participat a la segona Caminada Popular pel Parkinson, que enguany s'ha fet a Cerdanyola i ha aplegat prop de 250 persones. La jornada ha comptat amb la col·laboració de la delegació local de l'Associació Catalana de Parkinson i del Club Muntanyenc. Tot i que el nivell de participació ha estat menor que en la primera edició, des de l'organització fan una valoració positiva de la resposta que ha tingut aquesta iniciativa.

La delegació local de l'Associació Catalana de Parkinson i el Club Muntanyenc Sant Cugat han participat aquest diumenge a la caminada popular pel parkinson, que enguany s'ha fet a Cerdanyola.
En total, la iniciativa ha comptat amb la participació d'unes 250 persones, de les quals mig centenar eren de la nostra ciutat.

Tot i que la xifra de participants ha estat inferior a la de la primera edició, que va comptar amb unes 400 persones, Josep Senra, vicepresident de l' Associació Catalana del Parkinson i delegat d'aquesta entitat al Vallès, assegura que el resultat ha estat igualment satisfactori.

Josep Senra

Va sortir tot molt bé. Encara que assistís menys gent que a la caminada de Sant Cugat estem prou satisfets d'aquesta convocatoria.


El recorregut de la caminada ha estat de dos quilòmetres i 400 metres , igual que la primera caminada que es va fer fa quasi dos anys a la nostra ciutat. Cada participant ha fet, a més, una aportació de 10 euros. Des de l'organització, Josep Senra ha assegurat que cara a l'any vinent ja tenen previst repetir la iniciativa, tot i que encara no han concretat per on es farà.

D'altra banda, i coincidint també amb el Dia Mundial del Parkinson, que se celebra l'11 d'abril, la delegació local de l'Associació Catalana de Parkinson muntarà una taula informativa a la plaça d'Octavià on s'informarà sobre la malaltia i es farà el sorteig d'un quadre de Jaume Crespiera amb l'objectiu de recaptar fons per aquesta associació.

Recordem que aquesta malaltia afecta a prop de 140 persones a la nostra ciutat i al conjunt de Catalunya són 18 mil els que la pateixen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.